הודעת שגיאה

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /home/acheret1/public_html/includes/bootstrap.inc).

ט מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

נושא העבודה: 
מה הקשר בין ריכוז השוקו בחלב לבין מהירות קרישת חלבוני החלב ? - ما هو تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب
10/02/2009
שם התלמיד: 
נסטיה ורחובסקי, דוניא מזעל, ג'ני אורלוב, הדיל חמאד
השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.
מנחה/ים: 

גיל: