ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ספטמבר 2024
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 בספטמבר 2024 2 בספטמבר 2024 3 בספטמבר 2024 4 בספטמבר 2024 5 בספטמבר 2024 6 בספטמבר 2024 7 בספטמבר 2024
8 בספטמבר 2024 9 בספטמבר 2024 10 בספטמבר 2024 11 בספטמבר 2024 12 בספטמבר 2024 13 בספטמבר 2024 14 בספטמבר 2024
15 בספטמבר 2024 16 בספטמבר 2024 17 בספטמבר 2024 18 בספטמבר 2024 19 בספטמבר 2024 20 בספטמבר 2024 21 בספטמבר 2024
22 בספטמבר 2024 23 בספטמבר 2024 24 בספטמבר 2024 25 בספטמבר 2024 26 בספטמבר 2024 27 בספטמבר 2024 28 בספטמבר 2024
29 בספטמבר 2024 30 בספטמבר 2024 1 באוקטובר 2024 2 באוקטובר 2024 3 באוקטובר 2024 4 באוקטובר 2024 5 באוקטובר 2024