ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ינואר 2025
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
29 בדצמבר 2024 30 בדצמבר 2024 31 בדצמבר 2024 1 בינואר 2025 2 בינואר 2025 3 בינואר 2025 4 בינואר 2025
5 בינואר 2025 6 בינואר 2025 7 בינואר 2025 8 בינואר 2025 9 בינואר 2025 10 בינואר 2025 11 בינואר 2025
12 בינואר 2025 13 בינואר 2025 14 בינואר 2025 15 בינואר 2025 16 בינואר 2025 17 בינואר 2025 18 בינואר 2025
19 בינואר 2025 20 בינואר 2025 21 בינואר 2025 22 בינואר 2025 23 בינואר 2025 24 בינואר 2025 25 בינואר 2025
26 בינואר 2025 27 בינואר 2025 28 בינואר 2025 29 בינואר 2025 30 בינואר 2025 31 בינואר 2025 1 בפברואר 2025