ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

נובמבר 2024
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
27 באוקטובר 2024 28 באוקטובר 2024 29 באוקטובר 2024 30 באוקטובר 2024 31 באוקטובר 2024 1 בנובמבר 2024 2 בנובמבר 2024
3 בנובמבר 2024 4 בנובמבר 2024 5 בנובמבר 2024 6 בנובמבר 2024 7 בנובמבר 2024 8 בנובמבר 2024 9 בנובמבר 2024
10 בנובמבר 2024 11 בנובמבר 2024 12 בנובמבר 2024 13 בנובמבר 2024 14 בנובמבר 2024 15 בנובמבר 2024 16 בנובמבר 2024
17 בנובמבר 2024 18 בנובמבר 2024 19 בנובמבר 2024 20 בנובמבר 2024 21 בנובמבר 2024 22 בנובמבר 2024 23 בנובמבר 2024
24 בנובמבר 2024 25 בנובמבר 2024 26 בנובמבר 2024 27 בנובמבר 2024 28 בנובמבר 2024 29 בנובמבר 2024 30 בנובמבר 2024