ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

דצמבר 2024
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 בדצמבר 2024 2 בדצמבר 2024 3 בדצמבר 2024 4 בדצמבר 2024 5 בדצמבר 2024 6 בדצמבר 2024 7 בדצמבר 2024
8 בדצמבר 2024 9 בדצמבר 2024 10 בדצמבר 2024 11 בדצמבר 2024 12 בדצמבר 2024 13 בדצמבר 2024 14 בדצמבר 2024
15 בדצמבר 2024 16 בדצמבר 2024 17 בדצמבר 2024 18 בדצמבר 2024 19 בדצמבר 2024 20 בדצמבר 2024 21 בדצמבר 2024
22 בדצמבר 2024 23 בדצמבר 2024 24 בדצמבר 2024 25 בדצמבר 2024 26 בדצמבר 2024 27 בדצמבר 2024 28 בדצמבר 2024
29 בדצמבר 2024 30 בדצמבר 2024 31 בדצמבר 2024 1 בינואר 2025 2 בינואר 2025 3 בינואר 2025 4 בינואר 2025