ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

פברואר 2025
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
26 בינואר 2025 27 בינואר 2025 28 בינואר 2025 29 בינואר 2025 30 בינואר 2025 31 בינואר 2025 1 בפברואר 2025
2 בפברואר 2025 3 בפברואר 2025 4 בפברואר 2025 5 בפברואר 2025 6 בפברואר 2025 7 בפברואר 2025 8 בפברואר 2025
9 בפברואר 2025 10 בפברואר 2025 11 בפברואר 2025 12 בפברואר 2025 13 בפברואר 2025 14 בפברואר 2025 15 בפברואר 2025
16 בפברואר 2025 17 בפברואר 2025 18 בפברואר 2025 19 בפברואר 2025 20 בפברואר 2025 21 בפברואר 2025 22 בפברואר 2025
23 בפברואר 2025 24 בפברואר 2025 25 בפברואר 2025 26 בפברואר 2025 27 בפברואר 2025 28 בפברואר 2025 1 במרץ 2025