ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

יוני 2025
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
1 ביוני 2025 2 ביוני 2025 3 ביוני 2025 4 ביוני 2025 5 ביוני 2025 6 ביוני 2025 7 ביוני 2025
8 ביוני 2025 9 ביוני 2025 10 ביוני 2025 11 ביוני 2025 12 ביוני 2025 13 ביוני 2025 14 ביוני 2025
15 ביוני 2025 16 ביוני 2025 17 ביוני 2025 18 ביוני 2025 19 ביוני 2025 20 ביוני 2025 21 ביוני 2025
22 ביוני 2025 23 ביוני 2025 24 ביוני 2025 25 ביוני 2025 26 ביוני 2025 27 ביוני 2025 28 ביוני 2025
29 ביוני 2025 30 ביוני 2025 1 ביולי 2025 2 ביולי 2025 3 ביולי 2025 4 ביולי 2025 5 ביולי 2025