ט' מצטיינים- השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני החלב- تاثير تركيز الشوكو على تخثر زلاليات الحليب

השוקו מכיל חומר הנקרא אוקסלט. חומר זה נקשר ליוני סידן. מכאן אנו משערים שככל שריכוז השוקו בחלב גבוה יותר, יותר יוני סידן שבחלב נקשרים לאוקסלט שבקקאו ולכן אינם זמינים לתהליך והקרישה איטית יותר. כתוצאה מכך פחות חלבון מתפרק פחות על ידי האנזים רנין. המחקר בודק השערה זו.

קישור למצגת: השפעת ריכוז השוקו על קרישת חלבוני חלב >>>

ספטמבר 2025
יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי שבת
31 באוגוסט 2025 1 בספטמבר 2025 2 בספטמבר 2025 3 בספטמבר 2025 4 בספטמבר 2025 5 בספטמבר 2025 6 בספטמבר 2025
7 בספטמבר 2025 8 בספטמבר 2025 9 בספטמבר 2025 10 בספטמבר 2025 11 בספטמבר 2025 12 בספטמבר 2025 13 בספטמבר 2025
14 בספטמבר 2025 15 בספטמבר 2025 16 בספטמבר 2025 17 בספטמבר 2025 18 בספטמבר 2025 19 בספטמבר 2025 20 בספטמבר 2025
21 בספטמבר 2025 22 בספטמבר 2025 23 בספטמבר 2025 24 בספטמבר 2025 25 בספטמבר 2025 26 בספטמבר 2025 27 בספטמבר 2025
28 בספטמבר 2025 29 בספטמבר 2025 30 בספטמבר 2025 1 באוקטובר 2025 2 באוקטובר 2025 3 באוקטובר 2025 4 באוקטובר 2025